Uncategorized

Biologisk hudvård – en väg för bättre hälsa

0

Att vara mån om sin hälsa är ett måste för alla. Hälsa är ett ämne som blivit diskuteras allt oftare och har nu börjat omfatta inte bara vår fysiska hälsa men även hur vi tar hand om vår hud. Guider, tips och råd om passande hudvårdsrutiner finns det gott om, precis som det finns gott om kosmetiska varumärken som erbjuder krämer, toners och serum.

Vilka produkter garanterar ett bra resultat? De som är anpassade din hud, så lyder tumregeln. Den kan utvidgas lite grann. Hur? Lägg till konceptet om biologisk hudvård för att få full förståelse och bild av hur du kan förbättra din hudvårdsrutin. Det finns gott om olika varumärken som erbjuder biologisk hudvård, då ett av de tillhör Marja Entrich. Du kan läsa mer om hennes produkter om du trycker på länken.

Vad är biologisk hudvård?

Vad är biologisk hudvård? Det är kosmetiska produkter tillverkade av ekologiska ingredienser. Produkterna är inte testade på djur och dess innehåll har ett bevisat ursprung som är helt ekologisk, odlad utan några tillsatser eller färgämnen.

Som det nämndes tidigare är en bra hudvård denna som passar just din hud. Hur vet du det? Genom att göra en hudanalys.

Hudanalys är ett måste

Hudanalysen är något som rekommenderas alla som är måna om sin hud och vill gärna tillföra allt den behöver för att må bra och ha en naturlig lyster.

En hudanalys genomförs av en hudvårdsspecialist. En färdig analys innehåller information om huden (ifall den är fet, blandad eller torr), om det finns några partier som behöver extra vård samt vilka hudprodukter bör användas. Hudvårdsspecialisten kan även rekommendera dagliga rutiner som du bör se till att göra för att få huden att må bra.

Tänk på att huden behöver olika produkter beroende på årstiden. Vinterhalvåret kan innebära att huden kräver mer fett och skydd mot kylan medan sommaren betyder oftast att huden behöver extra fukt.

Vad är en jästhink?

Previous article

Ny inredning för hemmet

Next article

You may also like