Uncategorized

Varför inte en utedusch!

0

Sommarhetta och inget svalkande bad i sikte. Med en utedusch kan du njuta av skönt strilande vatten mitt i solskenet. Det är inte alla förunnat att ha tillgång till en pool eller badsjö inom rimligt avstånd. Men att svalka sig under en utomhusdusch kan vara minst lika skönt. De flesta duschar kopplar du direkt till trädgårdsslangen och vill du inte duscha iskallt väljer du en med vattenmagasin som värms upp av solen. Det finns duschar som du kan koppla till både kall- och varmvatten beroende på hur din utomhuskran ser ut. Vi listar olika alternativ på utedusch bauhaus.

Gasolvattenberedare

En av de mer vanliga utomhusduscharna som ger dig varmt vatten har en gasolvattenberedare som på ett mycket effektivt men gynnsamt vis kan värma upp vattnet. Det har den stora fördelen att det går snabbt att få till varmt vatten och man slipper stå utomhus och vänta på att vattnet ska få upp hettan, det är också bättre för miljön än när man behöver spola länge innan vattnet blir varmt. 

Alternativ 2

Ett annat alternativ är en soluppvärmd utomhusdusch. En soluppvärmd utedusch syftar på en trädgårdsdusch där vattnet värms upp av solens energi. Du bör därför alltid installera den här sortens dusch på en plats som har rikligt med solljus. Du ansluter din trädgårdsslang till den soluppvärmda duschen, och sedan fylls duschen upp med omkring 20 liter vatten beroende på vilken duschmodell du väljer.

Alternativ 3

En tredje lösning är en trädgårdsdusch. En dusch som helt enkelt installeras i trädgården. Den består av ett duschhuvud, vattenledningar och ventiler. Vattnet kan komma från en trädgårdsslang, alternativt kan källan vara samma som din bostad har. En trädgårdsdusch kan vara sluten eller inte, ha golv och hyllor – den kan se ut precis som du önskar att den gör. 

Tre olika lösningar för dig! Det är bara att välja den lösning som passar dig bäst!

Gör ett eget rustikt matbord

Previous article

Privatlån – vad är det?

Next article

You may also like