Finansiering

Så får du råd att köpa en balklänning

0

Är det så att du ska gå på bal, men inte köpt din balklänning än, för att du inte har pengar till den? Då ska du här få flera bra tips på hur du på ett bra sätt kan tjäna ihop pengar som du sedan kan använda till att köpa din balklänning för samt allt annat du kan tänkas behöva så som accessoarer med mera.

Bra sätt att tjäna pengar på

Det finns idag en mängd olika sätt att tjäna pengar på. Pengar du sedan kan lägga på att köpa en balklänning för, eller vad du vill. Här nedan kommer fem smarta tips.

Sälj på Tradera, Blocket och eBay

Du har med största säkerhet en hel del saker och kläder hemma som du inte använder. Dessa kan du då sälja för att tjäna pengar. Sedan är det ju så att begagnade saker är något som det är en allt större efterfrågan på, då många vill leva hållbart och tänka på klimatet.

Det finns idag flera bra sajter att använda dig av för att sälja. Du kan lägga ut annonser via Tradera, Blocket, eBay, Facebook och så vidare.

Sälj bilder/foton

Om du är en hyfsad fotograf som tar bra bilder, så kan du sälja dem på nätet. Bland annat kan du använda dig av stockfoto-sajter som iStockphoto, Shutterstock, Bigstock samt andra för att sälja dem.

Lär ut det du kan till andra

Kanske du är duktig på att spela ett instrument eller har andra talanger som andra vill lära sig? Då kan det vara värt att hålla kurser för andra, som de får betala för. Ett annat alternativ är att agera läxhjälp till skolungdomar.

Jobba som frilansskribent

Om du är duktig på att skriva texter av olika slag, så kan du med fördel satsa på att bli frilansskribent. Det kan vara allt från att du ska blogga, till att skriva kategoritexter till texter för magasin och tidningar samt så klar även en massa mer.

Passa barn eller husdjur

Ett annat sätt att tjäna pengar på, det är att erbjuda dig själv till andra för att passa deras barn, deras husdjur och så vidare. Du kan även erbjuda tjänster så som städning, gräsklippning med mera. Idag finns det dessutom flera sajter och appar där det är enklare att hitta jobben.

När du tjänat ihop till din balklänning

När du väl har tjänat ihop den summa du behöver för att köpa din balklänning. Se till att prova ut olika modeller och besök fysiska butiker. En klänning ser sällan likadan ut på bild som den gör när du väl får på dig den. Det finns även en massa bra tips på nätet hur du ska tänka inför ditt köp av klänning för balen.

Även om du har tjänat till just det du ville köpa nu, så är det inte ett måste att sluta med det extra jobb du satsat på. Det finns säkert fler saker du vill kunna finansiera. Så fortsätt med att tjäna pengar på olika sätt.

Njut av välgörande choklad

Previous article

Pylon – skyltar som syns

Next article

You may also like